Skip to content

EEN WONDERVOL WEEKEND
15 TOT 17 JULI 2022

Een ervaring die verwondert en die veranderingen teweeg brengt. Ons gereedschap is kunst. Je leert zien en ervaren hoe kunst je inzicht verschaft in persoonlijke vragen die jou bezighouden.

In dit weekend ga je op onderzoek naar de waarde die kunst heeft. Dat kan soms tot verwarring leiden maar is ook altijd mooi en verrassend in het onverwachte.

“Kunst zorgt voor reflectie op je eigen functioneren.” 

Je ervaart kunst, je vertraagt de tijd en je spreekt jouw creatieve zelf aan. Verwonder jezelf en vind de inspiratie in jezelf, in de groep en in de fantastische omgeving van Kloosterhotel Zin in Vught.  

Deze innovatieve manier van kunst kijken en ervaren maakte dat ik een verbinding met mijzelf aan kon gaan. Ik werd me bewust van mijn eigen handelen en ontwikkeling, ik kreeg er energie van.”

Samen met Dian Langenhuijzen, kunsteducator en kunstenaar/coach Jacqueline Braat en de andere deelnemers ga je op zoek naar inspiratie die kunst jou aanreikt. Voorkennis heb je niet nodig.

PROGRAMMA

Je draait mee in het ritme van het Klooster: we starten om 8.15 uur met het ontbijt en om 23.00 uur zoeken we de stilte van de nacht op.

VRIJDAG

Dian en Jacqueline verwelkomen je graag om 19.00 uur. Deze avond staat in het teken van kennismaking door een muzische werkvorm.

ZATERDAG 

Ochtend

Aan de hand van de methodiek Art Based Learning ga je leren ván in plaats van over kunst. Hiervoor gebruiken we de hedendaagse kunstwerken uit de rijke collectie van Kloosterhotel Zin. Je doet een beroep op jouw intuïtie die je helpt tot nieuwe betekenisvolle inzichten te komen.

Middag

De middag staat in het teken van maken. Je gaat jouw persoonlijke thema op een creatieve manier verbeelden. Wij begeleiden jou in materiaalkeuze en in het kiezen van een techniek die voor jou passend is.

Avond

Na de maaltijd is er ruimte voor rust of beweging.

ZONDAG

Zondagochtend blik je terug op de ervaringen die jij hebt opgedaan. Hoe heeft dit weekend jou verrijkt en hoe houd je deze ervaring vast als je weer thuis bent.

Na de lunch nemen we om 13.00 uur afscheid van elkaar. 

Gedurende het hele weekend is er ruimte voor stiltemomenten, reflectie en wandelingen, daar waar voor jou de behoefte ligt.

Voor wie?

  • Je hebt zin in een ontspannen weekend waar onthaasten voorop staat op een prachtige locatie.
  • Je wilt je laten verrassen en inspireren in wat kunst jou te vertellen heeft.
  • Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling door jouw creativiteit en verbeeldingskracht aan te spreken.

Praktische informatie

  • Het Wondervol Weekend arrangement is een volledig verzorgd programma inclusief 2 overnachtingen.
  • Deelname minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.
  • Het weekend vindt plaats in het mooie architectonische gebouw van Kloosterhotel Zin in Vught waar het binnen aangenaam, licht en stijlvol is. 
  • Je verblijft op een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet. 
  • Inclusief (100% biologische) maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch, 1 x warme maaltijd, koffie/thee, fruit (vegetarisch of dieetwensen zijn geen probleem).
  • De prijs voor deelname bedraagt € 649,- per persoon.
  • Inschrijven kan tot en met 29 april 2022 via onderstaand inschrijfformulier.

ZIN IN EEN WONDERVOL WEEKEND?
WIJ ONTMOETEN JE GRAAG!

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met een van ons,

met hartelijke groet,

Jacqueline en Dian

Inschrijfformulier voor een Wondervol weekend op 15, 16 en 17 juli 2022

* Voorwaarden: inschrijving voor 29 april 2022, betaling vóór 1 mei 2022 en annulering uiterlijk 1 juli 2022.