Skip to content

Kunst en cultuur zijn voor mij altijd de basis waarbinnen ik werk. Met mijn kennis en ervaring verbind, begeleid en ondersteun ik onderwijsinstellingen, musea, overheden en organisaties. Met als doel het tot nieuwe inzichten of perspectieven komen door een kunstervaring. Bij iedere samenwerking werk ik vanuit de ambities van de vraagsteller.

Onderwijs

Iedere school of onderwijsinstelling is uniek en vraagt om maatwerk. Vanuit mijn rol zorg ik voor projectbegeleiding, procesbegeleiding visie en beleid, onderzoek, coaching én masterclasses om kunst op een andere manier mee te maken.

Kunstinstellingen

Mensen kunst op een nieuwe manier laten ervaren is ontzettend leuk en waardevol om te doen. Denk aan projectbegeleiding, onderzoek en masterclasses.

Bedrijven

Ben je met je team op zoek nieuwe inzichten en perspectieven voor bepaalde vraagstukken? Denk dan aan een (digitale) masterclass Art Based Learning op maat gemaakt voor jouw onderneming,

Kinderen

Je bent nooit te jong (of te oud) voor kunst. Ook voor kinderen - al dan niet in schoolverband – bied ik masterclasses aan om op een leuke, andere manier naar kunst te kijken en het daar samen over te hebben.