Skip to content

Communicatie Master Kunsteducatie

Op 22 juni a.s. mag ik het laatste onderdeel van mijn Meesterproef gaan verdedigen voor Master Kunsteducatie aan de Fontys Hogescholen voor de Kunsten in Tilburg. En dat is de communicatie. Voor de communicatie heb ik gekozen voor een poster.

De poster is opgebouwd uit een beeld, een gedicht en een legenda. De legenda is de uitkomst van mijn actieonderzoek met Art Based Learning en geeft de voorwaarden aan die nodig zijn om kunsteducatie betekenisvol te laten zijn. Het gedicht en het beeld zijn de artistieke uitvoeringen van de legenda. Ze staan alle drie met elkaar in verbinding. 

Met dank aan: 

  • Mariëlle Lapidaire die het gedicht voor mij geschreven heeft. 
  • Walter van der Velden die voor mij de opmaak van de poster heeft opgesteld.
  • De foto heb ik zelf gemaakt.